Konto na weeb.tv założyłem 18.10.2013r ale premkę dopiero wykupiłem na początku lutego 2014 i mam 72 kanały bez najważniejszych, które mnie interesowały czyli Canal+Sport i Polsat Sport. Szkoda, że nie było nigdzie wzmianki na ten temat, że ilość kanałów zależy od stażu (ale chyba kupowania premki).
A orientujecie się czy wykupując premium, z kumplem na spółkę, będziemy mogli oglądać z jednego konta na dwóch komputerach (każdy u siebie, jednocześnie) ?
Mam konto od grudnia 2011. Dosyć często kupowałem premium. Teraz także mam konto premium i marne 65 kanałów- Brak TVN, C+, N i kilku innych "dużych" stacji. Jest coraz gorzej. Nie polecam.
lucasss_low wrote:Mam konto od grudnia 2011. Dosyć często kupowałem premium. Teraz także mam konto premium i marne 65 kanałów- Brak TVN, C+, N i kilku innych "dużych" stacji. Jest coraz gorzej. Nie polecam.
lucasss_low wrote:Mam konto od grudnia 2011. Dosyć często kupowałem premium. Teraz także mam konto premium i marne 65 kanałów- Brak TVN, C+, N i kilku innych "dużych" stacji. Jest coraz gorzej. Nie polecam.