Jako, że to mój pierwszy wpis tutaj - Witam wszystkich serdecznie. Mam prośbę; da się wyciągnąć z tej stronki działający rtmp do TVN Turbo? Z góry dziękuję.
Przeczytałem i dalej nie wiem :O Może źle się wyraziłem... wiem że każdy ma swój własny token i przy każdym kanale jest inny ale chodzi mi o to czy oni na stronie meczhd.pl często zmieniają tokeny czy raz wystarczy wyciągnąć i nie trzeba się później martwić
Jesteś w błędzie, od wczoraj mam te same tokeny. Nie wiem tylko czy mają termin ważności. Tokeny zależą od IP, więc jak ktoś ma zmienne to życzę powodzenia .
kilers, to nie goldvod tylko meczhd ,token sobie raz wyciągniesz i nic się nie zmienia zawsze będzie taki sam , chyba że właściciel zmieni player albo przypisze nowy token albo tak jak piszę Rocky, jak ktoś ma zmienne IP ,tak się składa że ja mam zmienne IP ale mi to nie przeszkadza bo w ogóle nie wyłączam routera
Mi działa nowy meczhd przez urlhelper :) Użyj urlhelpera, wyciągnij adres, wejdź na plstonline.org, przekonwertuj adres na rtmp, dodaj za .swf flashVer=WIN11,9,900,152 i to wszystko :)