Polecam strone o zarabianiu na którym sam zarobiłem już ponad 100 zł na oglądaniu róznych stron www, raz dziennie przychodzi na e-mail link na który trza kliknoc (na 100% nie jest to spam).Jeśli chesz zarobic dodatkową kase to prosze kliknij na poniższy link z poleceniem
http://www.ermail.pl/link/eXmCcJVAjXCCX ... TCVCTl7llc Jeśli macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem tu albo na PW
PS
Za samą rejestracje dostajecie 20 zł
Na smartfona jest taka apka CashPirate. Służy do testowania aplikacji. Za każdą ściągniętą apke dostaje się punkty. Po uzbieraniu 2500 pkt (2,50$) można je wypłacić np. na paypal. Oczywiście trzeba uważać bo niektóre apki mogą wam wysłać płatnego sms-a, ale jest ich bardzo mało (spotkałem tylko 2). Mam ten programik 2 miesiące i realnie dostałem na paypal 10$. Wypłaty po zadysponowaniu przelewu są po kilku minutach. Jeżeli chcecie otrzymać bonus 500 pkt. to możecie przy rejestracji wpisać ten kod: EZTSCR.
Jak będzie ktoś chciał więcej info to niech da znać. Opiszę jak ta apka działa dokładniej.
Po naliczeniu punktów przez apkę możesz ją swobodnie odinstalować a punkty są zachowane. Z tych wszystkich aplikacji to kilka sobie zostawiłem. Nikogo nie zmuszam po prostu wrzuciłem jako pomysł.