Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Tunery , Nbox Enigma2 - temat ogólny
Pytałem po prostu jak to jest, bo dużo osób wychwalało, że się kupuje nboxa z enigmą i instaluje iptv i wszystko śmiga, nic tylko oglądać. Po waszych odpowiedziach doszedłem do tego że niestety ale kanały to nic nowego jak kanały które sa ogólnie dostępne, wszystkie te jak tutaj:
http://imgur.com/Dg28Np0
Więcej kanałów nie ma pewnie w tym IPTV playerze. Aby oglądać więcej kanałów i tak trzeba wykupić abonament u jednego z operatorów. Można użyć w smarcie tv aplikacje wbudowaną siptv gdzie wrzuca się listę kanałów m3u. Także tak jak już wspomniałem nie widzę różnicy w tym co można mieć po zakupie nboxa bez karty. Dalej się gdzieś mylę?
http://imgur.com/Dg28Np0
Więcej kanałów nie ma pewnie w tym IPTV playerze. Aby oglądać więcej kanałów i tak trzeba wykupić abonament u jednego z operatorów. Można użyć w smarcie tv aplikacje wbudowaną siptv gdzie wrzuca się listę kanałów m3u. Także tak jak już wspomniałem nie widzę różnicy w tym co można mieć po zakupie nboxa bez karty. Dalej się gdzieś mylę?
Rozróżnijcie abonament a oglądanie przez internet.
Tu piszemy tylko i wyłącznie o oglądaniu przez internet za pomocą tunera z E2.
Więc nie potrzebna żadna karta i antena.
Wgrywamy listę ze stremami , ale nie musimy , wsio jest w IPTV.
Nikt was nie zmusza na kupowanie nboxa , możecie kupić droższy tuner z e2 lub wcale.
Tuner jak najbardziej się da podłączyć do komputera, wręcz to będzie potrzebne.\
Chcecie mieć full nc+ i polsat to podpiszcie umowę z operatorem.
franek68
Nie wiesz o czym piszesz.
Tu piszemy tylko i wyłącznie o oglądaniu przez internet za pomocą tunera z E2.
Więc nie potrzebna żadna karta i antena.
Wgrywamy listę ze stremami , ale nie musimy , wsio jest w IPTV.
Nikt was nie zmusza na kupowanie nboxa , możecie kupić droższy tuner z e2 lub wcale.
Tuner jak najbardziej się da podłączyć do komputera, wręcz to będzie potrzebne.\
Chcecie mieć full nc+ i polsat to podpiszcie umowę z operatorem.
franek68
Nie wiesz o czym piszesz.