Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Weeb.tv x5
reznor32, jeżeli naprawdę uważasz że mój post tak sugeruję to w takim razie gratuluję interpretacji bo według mnie mieć wątpliwości albo nawet myśleć że ktoś przyszedł tutaj nas robić w &$ja to mam prawo tak napisać . (chociaż nawet tego nie zrobiłem tylko zostawiłem bez komentarza)
Nawet się nie spodziewałem że też dostanę premke widać ghost28, zrozumiał mój post. Dziękuję
Nawet się nie spodziewałem że też dostanę premke widać ghost28, zrozumiał mój post. Dziękuję
Miszczu wrote:Kazdy ma prawo sie mylic bo takie cos jak zrobil ghost dla nas to rzadkosc i chwala mu za to
Miszczu masz absolutna racje ten error_404 troche przegina tak się szczyci że ma tego Administratora zaraz ludzi od oszustów by wyzywał którzy dołączają a potem im dziękuje . Inteligencja wielka ! Jak ci coś error_404 to dawaj bana osobą którzy się zarejestrowali się w Lipcu/Sierpniu nie było tu takiego syfu o byle co to juzten error_404 się czepia .
Sqery,
1. Wydaję się że Miszczu miał coś innego na myśli, to znaczy że ja się pomyliłem i to się zgadza.
2. Nie mam Administratora tylko jestem moderatorem jednego działu na forum .
3. Nikogo nie wyzywałem od oszustów ( oczywiście próbuje czasami ostrzej zareagować na kradzieże z naszego forum ale to inny temat)
4. Podziękowałem bo miałem za co.
5. Twojej inteligencji nie będę komentował.
6. Czepiam się tylko o wycieki z forum i o nic więcej ( nie w tym wątku)
1. Wydaję się że Miszczu miał coś innego na myśli, to znaczy że ja się pomyliłem i to się zgadza.
2. Nie mam Administratora tylko jestem moderatorem jednego działu na forum .
3. Nikogo nie wyzywałem od oszustów ( oczywiście próbuje czasami ostrzej zareagować na kradzieże z naszego forum ale to inny temat)
4. Podziękowałem bo miałem za co.
5. Twojej inteligencji nie będę komentował.
6. Czepiam się tylko o wycieki z forum i o nic więcej ( nie w tym wątku)