jarek, według twoich wskazówek udało mi się zrobić plik do oglądania canal+ i działa. Szkoda tylko, że musi on być osobnym plikiem wsadowym ale dobre i to.
Jeżeli, ktoś z was znajdzie stream goodcast do kanałów HBO to będę wdzięczny za podanie go na forum. Mi się jak do tej pory nie udało. Byłem dzisiaj blisko ale okazało się, że serwer z tymi streamami padł.
Zabezpieczenie na domenę nie pozwala jedynie na umieszczanie odtwarzacza na innych stronach ale można to obejść.
Najlepsze rozwiązanie to połączenie usera, loginu i tokena do autoryzacji co nie jest łatwe do zrobienia(tak jest np na weeb.tv), aczkolwiek nikt nie mówi że niemożliwe, z tym że trzeba byłoby poświęcić temu sporo czasu.
Jest jeszcze jedno rozwiązanie np zmiana id streama + captcha dla często odwiedzających botów - zabezpieczenia od strony www :)
Pomożemy we wszystkim, tylko może to zając chwilę czasu. Chodzi o testy serwera red5 oraz innych o których wspomniałeś, gdyż jak na razie nie mamy doświadczenia z taką ilością osób. Na forum zrobimy wątek, który będzie dotyczył jedynie Twojej www i mam nadzieje ze inni użytkownicy pomogą testować platformę oraz będą wypowiadać się na temat jej funkcjonalności. Oczywiście o kasie lub dotacji naszego forum będziemy rozmawiać jeżeli nasza pomoc przyniesie jakiekolwiek korzyści :)
Listy powiązane z goodcast przy dużej oglądalności, obraz zacina się ,tak było podczas GP Polski i ekstraligi żużlowej na Nsport,czy można coś z tym zacinaniem zrobić ?
transmisje z twojej listy są streamowane z goodcast.tv,gdzie obraz się zacinał bo sprawdzałem na ich stronie.Jak to możliwe że u ciebie było ok np. GP Polski na żużlu ?