@rudee: Program, który odkryłeś potraktuj SHIFT+DELETE i ENTER , bo wypluwa śmieci. Te adresy działają Ci tylko dlatego, że masz podmienioną bibliotekę RTMPDUMP-a.
Yukons zadziała w SimpleTV po podmianie pliku \SimpleTV\librtmp.dll, na pochodzący od załatanej przez KSV wersji RTMPDUMP. Wówczas wystarczy URLHelper i zmiana formatu adresu (np. <swfUrl> -> swfUrl=).
Last edited by anonim on 2014-05-08, 10:14, edited 2 times in total.
to żadne odkrycie... program jest skryptem z zastrzeżeniem że ma sito - poczytaj na stronie autora
a tak nawiasem jak jest to takie proste dlaczego nikt do tej pory tematu nie rozkminiał a padały różne pytania...
nie chcę bić piany ale wydaje się że pomoc na forum nie leży co poniektórym
@rudee: Nie wiem gdzie znalazłeś wzmiankę od autora o błędach, bo ja nic takiego nie widziałem. Nie wiem też dlaczego się tak unosisz. Doszedłeś sam do tego, że działa tylko wersja, której używasz. Poszedłem tym tropem i sprawdziłem czym konkretnie różni się od innych. Tak w zasadzie, rowziązanie problemu podał na początku reznor32, ale mało kto tutaj czyta całe wątki. SimpleTV domyślnie korzysta z RTMPDUMP od KSV, ale starszej wersji, obsługa Yukons pojawiła się w październiku.
Last edited by anonim on 2014-05-08, 10:13, edited 4 times in total.
Zauważyłem ze nikt na swoich listach nie zapodaje C+ i np HBO. Prawdopodobnie wiąze się to z tym, iż na wiekszosci stron z TV kanały te restreamowane sa z Yukonsa i oryginalne SimpleTV sobie z nimi nie radzi.
Żeby SimpleTV odtwarzało streamy z Yukonsa należy pobrać wersję VCX_2.1.3 która dosyć duzo waży(ponad 200mb) jak ktos tam zauważył w innym watku, ale streamy z yukonsa smigaja na niej az furczy.
Streamy wygladaja tak:
max, na temat yukons jest już wystarczająco napisane, że odtwarza na vlc jak i na simple nawet starsza wersja adresy należy wyciągać samemu bo id i cid są przypisane do ip czytać-czytać i jeszcze raz czytać
Nie jest potrzebna "specjalna" wersja SimpleTV, zadziała z każdą... po podmianie pliku. By dowiedzieć się jak to zrobić, wypadałoby przeczytać wątek w całości, a przynajmniej całą ostatnią stronę .
Yukons zadziała w SimpleTV po podmianie pliku \SimpleTV\librtmp.dll, na pochodzący od załatanej przez KSV wersji RTMPDUMP. Wówczas wystarczy URLHelper i zmiana formatu adresu (np. <swfUrl> -> swfUrl=).