Chcecie kraść to nauczcie sie sami
Ja nie popieram takich praktyk jak zresztą większość osób z tego forum , wysil się i naucz sie samemu streamować
Podkradanie kanałów innym ze stron to bardzo kiepski pomysł , ten ktoś wykupił serwery opłaca je a ty byś chciał za darmoche i jeszcze może kase na tym zarabiać
U mnie na wszystkich zainstalowanych wersjach simple tzn b7 vlc 3.0.0, b8 vlc 2.1.5 i b9 vlc 2.2.0, podany stream AXN działa bezproblemowo. Wersję windowsa mam 8.1. Zatem coś u Ciebie musi być nie teges. Zmieniałeś cos w ustawieniach simple?
max wrote:U mnie na wszystkich zainstalowanych wersjach simple tzn b7 vlc 3.0.0, b8 vlc 2.1.5 i b9 vlc 2.2.0, podany stream AXN działa bezproblemowo. Wersję windowsa mam 8.1. Zatem coś u Ciebie musi być nie teges. Zmieniałeś cos w ustawieniach simple?
max u mnie tez podany stream dziala bez problemu w simple tv na windows 8.1 a takze w vlc 2.2.0 na linuxie , mi bardziej zalezy na wyciagnieciu streamu do tvp 1 i tvp 2 .
Witam wszystkich, panowie jak wyciągnąć link tak a by chodził na ps3showtime ?
Zależy mi konkretnie na platformie NC+ jak i HBO ale wolałbym na przyszłość sam potrafić wyciągnąć link do stremingu...