Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
///
Re: Sprzedam skrypt do prowadzenia telewizji, stremingu
castor wrote:Sprzedam kompletny skrypt z panelem zarządzania, rejestracją i wszystkim co jest potrzebne do prowadzenia telewizji internetowej, stremingu.
Skrypt posiada:
- limity premium ( gość, user zalogowany, premium )
- rejestracje
- panel CMS admina
- czat
- dodawanie streamu
- nadawanie streamu przez usera
- zarządzanie userami, ip, ban, del itd
- płatności online typu przelewy24, cashbill, płatności sms
- wgląd do listy userów z poziomu panelu
- wgląd do płatności z poziomu panelu
- możliwość generowania dowolnej ilości kodów premium
- zgłoszenia błędów, tickety
- dodawanie reklam w serwisie
- dodawanie reklam w playerze
skrypt posiada takie funkcje jak posiada(ł) goodcast, goldvod, oraz weebtv
koszt: 4000k
istnieje możliwość wynajęcie skryptu 150 zł mc
chętnych zapraszam na PW
Koszt 4000K czyli 4 miliony zł?? Chyba kogoś pogieło?
popracowałem sobie trochę dzisiaj i skrypt wygląda lepiej lecz nie jestem dobrym grafikiem
Panel admina
Player
głowna
w skrypcie brakuje tylko premium
jeżeli chodzi o limit czasowy na odtwarzanie to już kwestia ustawienia serwer-a.
oczywiście istnieje skrypt na czasowy limit ale jest on łatwy do obejścia prawdopodobnie skrypt który chce sprzedać castor posiada taki [ według mnie bezużyteczna rzecz ].
Jak widać skrypt posiada wszystkie potrzebne opcje do prowadzenia strony ze stream-em TV.
Dodatkowo mogę wykonać aplikacje na android podobna co posiada e-screen bo działa na tym samym silniku.
Skrypt posiada bardzo dobre zabezpieczenie przed kradzieżą stream-u [ czyli re-stream ] oczywiście stream musi być nadawany z tokenem.
Zostaje tylko kwestia kont premium i zintegrowanie płatności.
Panel admina
Player
głowna
w skrypcie brakuje tylko premium
jeżeli chodzi o limit czasowy na odtwarzanie to już kwestia ustawienia serwer-a.
oczywiście istnieje skrypt na czasowy limit ale jest on łatwy do obejścia prawdopodobnie skrypt który chce sprzedać castor posiada taki [ według mnie bezużyteczna rzecz ].
Jak widać skrypt posiada wszystkie potrzebne opcje do prowadzenia strony ze stream-em TV.
Dodatkowo mogę wykonać aplikacje na android podobna co posiada e-screen bo działa na tym samym silniku.
Skrypt posiada bardzo dobre zabezpieczenie przed kradzieżą stream-u [ czyli re-stream ] oczywiście stream musi być nadawany z tokenem.
Zostaje tylko kwestia kont premium i zintegrowanie płatności.