Wszystko fajnie działa tylko po przejściu do menu i listy kanałów weeb mógłby być obraz i głos jako podgląd kanału , gdy wybieram inny kanał to jest sam głos dopiero jak zmienię kanał wszystko wraca do normy .
macza, mam ,nie za każdym razem się tak dzieje,jeszcze występuje problem z ładowaniem kanałów , załaduje 60% po czym staje ,zamkniecie programu naprawia błąd.
To chyba wiem dlaczego. Ale dziwne, że innym się nie odpala program ;/
Last edited by anonim on 2014-06-22, 11:37, edited 1 time in total.
Jak wam się program nie odpala to sobie vlc zainstalujcie bo na tym ten program bazuje , ja żadnych większych błędów nie zauważyłem ,kursor dźwięku działa dobrze trochę inny jak w vlc ale jest ok można się połapać można zrobić zapamiętywanie danych do weeb przy logowaniu do programu bo przy każdym uruchomieniu trzeba wpisywać na nowo .
Można by było dodać możliwość regulowania głośności rolką od myszy tak jak jest w vlc .
Fajnie że od razu po włączeniu kanałów weeb obraz jest w HD + .
Używam XP i nie ma najmniejszych problemów z pracą aplikacji.
Do poprawki moim zdaniem:
- obsługa klawiatury
- auto-logowanie do weeba
- po wyświetleniu listy dostępnych kanałów, nie da się niektórych wybrać - można klikać w nieskończonośc i się nie odpalają
1 link (działa zielona kropka)
2 link (działa zielona kropka)
3 link (nie działa czerwona kropka) do wywalenia ręcznego
4 link (działa zielona kropka)
5 link (działa czerwona strzałka) do wywalenia ręcznego albo automat wrzuca w zakładkę nieaktywne żeby można było sprawdzić kiedyś czy działa
np