Witam,
mam pewien problem z odtwarzaniem streamu w programie Kodi dla androida a mianowicie posiadam listę m3u z streami ze strony ustream.tv po rozpoczęciu odtwarzania co kilka sekund pojawia się rozpikselizowany obraz i tak na przemian. W przegladarce na komputerze wszystko jest ok. Co może być przyczyną?
Z góry dziękuję za pomoc.
Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Wtyczka IPTV
Telefon słaby na pewno nie jest, a internet ~30 Mb/s z pingiem nie przekraczającym 30 ms. Dodam jeszcze, że na innym serwisie tj. popler.tv wszystko jest ok.
@edit
Sprawdziłem oficjalną aplikację ustream na androida i tam wideo odtwarza się plynnie, bez żadnej pikselozy. Ale pytanie co można zrobić, aby to działało nadal pozostaje bo dobrze by było mieć wszystko w jednej aplikacji. Testowałem też wersję deweloperską (v15) na której stream nawet nie startuje.
@edit
Sprawdziłem oficjalną aplikację ustream na androida i tam wideo odtwarza się plynnie, bez żadnej pikselozy. Ale pytanie co można zrobić, aby to działało nadal pozostaje bo dobrze by było mieć wszystko w jednej aplikacji. Testowałem też wersję deweloperską (v15) na której stream nawet nie startuje.