Rozumiem :) bo ja właśnie zakupiłem na tvnażywo premium (najtaniej z tych stronek dlatego mnie to skusiło, chociaz brak xbmc...) ale troszke w konia robią, dają kanały dokumentalne w HD a nie da sie ich oglądać bo albo scina albo poprostu ekran ''zmywa'' i mam pytanie jeśli tutaj ktoś z użytkowników ma premium na e screen: czy wszystkie kanały w HD są w tej jakości? czy tylko taka nazwa jak np własnie na tvnażywo...
A znacie jeszcze jakies serwisy na ktorych oplaca sie wykupic premium? Najlepsze pewnie byloby weeb.tv, ale wolalbym cos gdzie nie ma limitu do 1 strumienia. Chcialbym aby kilka osob moglo ogladac rozne programy, w sumie zadowolilbym sie mozliwoscia ogladania 2 roznych programow jednoczesnie.
Tak na prawde na escreenie brakuje mi tylko kilku kanalow. Moze bym sie skusil na ich oferte. Nie wiem tylko jak z jakoscia (czy sie tnie/szatkuje/buforuje itp)... To samo dotyczy sie goldvod.
W obu przypadkach nie sadze jednak aby zechcieli dodac nowe kanaly :(
q.michal wrote:(czy sie tnie/szatkuje/buforuje itp)
W 99% przypadkow, wszystkie takie problemy leza po stronie ogladajacych. Szybki net to nie wszystko, na kompie tez trzeba miec porzadek.
- Mozesz tam u nich na escreen przetestowac 10 czy 20 minut jakos tak. Osobiscie uwazam, ze sie to kompletnie nie oplaca jak na weebie jest 3 razy wiecej kanalow.
q.michal wrote: Zalezy mi glownie na kanalach sportowych...
Jak chcesz mieć największą ofertę kanałów sportowych w najlepszej jakości SD i HD to bierz weeb tv ,lepszej oferty w necie nie znajdziesz na dzień dzisiejszy .
q.michal wrote: Zalezy mi glownie na kanalach sportowych...
Jak chcesz mieć największą ofertę kanałów sportowych w najlepszej jakości SD i HD to bierz weeb tv ,lepszej oferty w necie nie znajdziesz na dzień dzisiejszy .
Ja mam premium na e-screen nie ze względu na ilość kanałów tylko dlatego, że linki do ich kanałów można podpiąć pod wtyczkę pvr.iptv. Kanały z e-screen+pvr.iptv bije na głowę wtyczkę mTvguide.
Miałem premke na 30 dni to raz była przerwa na parę h, i parę razy nie było niektórych programów. Czasem coś zabuforuje ale bardzo rzadko (przynajmniej u mnie).
Witam, to mój pierwszy post na forum. Mam premium na e-screen i chciałbym zapytać zibijw23 jak to zrobiłeś?To znaczy dodałeś e-screen+pvr.iptv. Mógłbyś to jakoś opisać krok po kroku?