Dosug tv jesli chodzi ci o polskie kanały ma jedynie największa ilosc programów i jakosc nie ma nic lepszegobaniahated wrote:100 euro rocznie:)
ale nie spoko to nie o to chodzi co wole chodzi o to ze interesuje mnie ile jest takich dostawców co oferują i w jakich pieniądzach - raczej to o to chodzi żeby porównać oferty itp.
Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
DosugTV
Re: DosugTV
Wczoraj na tych testach na 2 stronie pokazywały prędkość od 70 do 80Mb/s i mimo to kilka kanałów przycianło.
Odnośnie pakietu super mają awarię czy co, bo ponad połowa kanałów nie działa.
Odnośnie pakietu super mają awarię czy co, bo ponad połowa kanałów nie działa.
ogólnie chyba maja awarie bo nie dość ze dużo kanałów nie działa tak jak piszesz to tv tnie a w godz. 19-23 to już na maxa nie da się oglądać kanałów w HD co najwyżej SD i to tez nie do końca bo i te potrafi przyciąć
To zalezy jaki pakiet bo ten najtanszy moze ciac bo jest na innych serwerach niz pakiet vip
możliwe ze tak jest, natomiast pakiet VIP ma wygórowaną cenę za 30$ to można kupić tv w PL u operatora i nie będzie żadnego zacinania czy czegoś w tym rodzaju, a nie wydaje mi się żeby w pakiecie VIP było nie wiadomo co jeżeli chodzi o kanały PL - mnie np. interesują tylko kanały PL głównie paczka canal+ HBO i ELEVEN
Wiesz oni ponosza koszty dosylu a to nie sa tanie rzeczy tyle kanalow w takiej jakosci no i serwery tez nie sa tanie.
Muszą ten server zmienic co mają w kijowie bo on jest za słaby a ze względu na cene mają napewno full ludzi i przez to tnie
Last edited by anonim on 2016-01-21, 02:33, edited 1 time in total.
popieram :) i jestem tego samego zdania...
Zmieniło się coś czy dalej tak tnie ?
A nie wiem bo nie brałem dawno od nich tv ale podejrzewam że nic się nie zmieniło jak było tak jest czyli tnie :)
Ktoś coś wie co się dzieje z dosugtv bo domena nie działa już od jakiegoś czasu?
Domena nie dziala ale samo dosug podobno ma sie dobrze.
a przez jakiego maila do nich mozna zagadac :)
Code: Select all
dosugtvpl@gmail.com