Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
polska iptv
q.michal wrote:Tylko te programy tez trzeba skads wziac.
A skoro z neta, to rownie dobrze mozna je odebrac na kompie, bez tunera...
Kwestia znajomosci zrodla ;)
Błądzisz synu, bo nie wiesz co czynisz nie mając nic z E2.
Po co mi komp jak mogę mieć kombajn multimedialny.
Jak nie będzie tych programów w sieci to i na kompie też nie będzie , proste ? .
Co do źródeł ... nigdzie nie przeczytałem abyś był specem od źródeł.
A czy ten tuner trzeba (jakoś) aktualizować czy tylko podpinam i działa?
Jeszcze poproszę o opinię czegoś takiego:
Jeszcze poproszę o opinię czegoś takiego:
Code: Select all
http://wklej.to/urr7S
Last edited by anonim on 2014-09-23, 21:04, edited 2 times in total.
kilers wrote:Po co mi komp jak mogę mieć kombajn multimedialny.
Po co mi taki kombajn, skoro mam kompa na ktorym moge znacznie wiecej i nie ogranicza mnie zaden soft?
kilers wrote:Jak nie będzie tych programów w sieci to i na kompie też nie będzie , proste ? .
A tymbardziej nie bedzie ich w tym Twoim kombajnie
kilers wrote:Co do źródeł ... nigdzie nie przeczytałem abyś był specem od źródeł.
Bo nigdzie tak nie pisalem
Co usilujesz insynuowac? Enigma2 to najzwyklejszy Linux i nie ma w nim nic nadzwyczajnego - zapewniam Cie - zwykle OpenPLI. Jak juz mowilem, nie ma rzeczy ktora mozna uruchomic na tunerze z E2, a ktorej nie da sie odpalic na pierwszym lepszym kompie.
Dla Twojej ciekawosci - jest jeszcze E2BMC, ktory laczy najlepsze cechy OpenPLI i XBMC. Wiec jesli uzywasz E2, to sorry ale nie ma sie czym jarac.
A jezeli juz Cie to tak bardzo interesuje, to trzymalem w rece kilka takich STB (zarowno z E2, jak i Stalkerem). EOT
Dla Twojej ciekawosci - jest jeszcze E2BMC, ktory laczy najlepsze cechy OpenPLI i XBMC. Wiec jesli uzywasz E2, to sorry ale nie ma sie czym jarac.
A jezeli juz Cie to tak bardzo interesuje, to trzymalem w rece kilka takich STB (zarowno z E2, jak i Stalkerem). EOT
beniasty wrote:Polecacie jakieś strony/fora dla laika w tej kwestii aby można było się dobrze doinformować się co na sam początek potrzebuję ?.
http://forum.dvhk.to/