Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
DosugTV
DosugTV
DosugTV - ma więcej niż 600 kanałów w jakości cyfrowej i 120 w HD. Mamy około 30 polskich, 30 niemieckich, 50 angielskich, 70 sportowych i mnóstwo innych kanałów. Nasza telewizja obejmuje pakiet kanałów, wcześniej dostępne tylko dla abonentów telewizji satelitarnej. Nasze usługi dostępne są w dowolnym miejscu na świecie gdzie jest dostęp do internetu, nie potrzebne są ani antena satelitarna ani kable.
Nowe technologie przetwarzania strumienia cyfrowego dają możliwość oglądania telewizji zarówno na ekranie telewizora jak również na monitorze komputera i wielu innych urządzeń mobilnych (np. iPhone, iPad; Android).
DosugTV
[ Dodano: 2015-02-24, 23:53 ]
Teraz cena abonamentu 35 złotych / miesiąc
Nowe technologie przetwarzania strumienia cyfrowego dają możliwość oglądania telewizji zarówno na ekranie telewizora jak również na monitorze komputera i wielu innych urządzeń mobilnych (np. iPhone, iPad; Android).
DosugTV
[ Dodano: 2015-02-24, 23:53 ]
Teraz cena abonamentu 35 złotych / miesiąc
Ja tak samo jak kolega miszczu będzie pełen pakiet canal+ ,hbo i polsat film to biore dostęp na dekoder . Ciekawe co wchodzi w ten zestaw 600 programów . Sprawdzałem waszą oferte na rynek rosyjski i jest o wiele bogatsza od polskiej jak uzupełnicie ją o pełen pakiet filmowy polski i to co już macie to na pewno znajdziecie dużo chętnych osób
Re: DosugTV
Ta cena 30 dolarów za pakiet vip to jest przesada i to gruba w polsce za 30 dolarów masz pełen pakiet w cyfrowym polsacie bez żadnych kombinacji 6 dolarów za pakiet vip dla polski to myśle ,że było by dobrze chociaż weeb tv masz to samo za 20 zł czyli 5 dolarów
Pakiet VIP nie zawiera tylko polskich kanalow a takze zagraniczne
No ok tylko po co komu 600 rosyjskich programów a cyfrowy polast pakiet premium masz za 89 zł i masz wszystkie programy razem z hbo a tu za 30 dolarów to 120 zł na polskie to drożej wychodzi niż legalnie byś wziął z salonu dekoder na abonament
No to wez cyfrowy i masz po problemie.
Przetestowałem te DosugTV
więcej gówna za te 30$ niż polskich kanałów.
i tylko 1h testów więc o stabilności tych stream-ów nic nie można napisać
Len1o wrote:Przetestowałem te DosugTV
Mogę ci pakiet sport odsprzedać za 3 dolary , działa wszystko idealnie jak byś miał dekoder tylko właśnie ta cena jest z kosmosu bo legalnie masz taniej
Jak chcesz odsprzedać skoro dają dostęp na dany adres IP
Ja używałem na innym ip i działało tylko w tym samym czasie nie możesz oglądać na dwóch komputerach oni generują klucz dla każdego inny i hasło
Zmienili cennik teraz to jest odpowiednia cena jak dla polski http://www.dosugtv.com/#!oferta/clhs jakość jest super
Kanały w 1080p Cinemax, Canal+, HBO, Polsat 'sporty', Eleven + lista w m3u czas uciekać z weeb. :)