- Usunięcie punktu z regulaminu na temat podawania linków do streamów na "wklej". Kompletnie nie potrzebne w szczególności na sb- przecież żeby zobaczyć sb trzeba się zarejestować na forum więc podowanie tego na wklej nie ma sensu. Tak samo na forum, wystarczy podawać w -code- większe tzw. "bezpieczeństwo" niż wstawianie na wklej.
-Usuwanie kont, które przez miesiąc nie posiadają żadnej aktywności w postaci postów.
Nie usuwalbym kont, ale zezwolil na dostep do niektorych dzialow (np. z poradnikami) uzytkownikom, ktorzy maja jakis staz (np. miesiac) i pewna liczbe postow (np. 20).
Moja propozycja to banować trolle i obserwatorów (0 aktywności na forum) mam na myśli użytkowników których konta są na forum od dłuższego czasu . Zauważyłem że co niektórzy wchodzą na forum tylko żeby Trollować na sb .
To twoje zdanie bo nie straciło nadal mamy duzo ludzi odwiedzajacych i wypowiadajacych sie oraz expertów z różnych dziedzin a jeśli odwiedzałeś forum dla samych list to twoja sprawa bo nie na tym to polegało tylko.
Panowie, nie ma co banowac. Trzeba ograniczyc dostep nowym, tak by tuz po rejestracji nie mieli dostepu do poradnikow itp. Nie bedzie dostepu - nie beda kradli. Jak sie ktos zarejestruje to bedzie musial "zasluzyc" na dostep, odczekac okreslony czas i napisac ustalona liczbe postow. Powiedzmy sobie szczerze, ze jezeli zostanie wprowadzone banowanie za brak aktywnosci, to ludzie zaczna pisac o byle czym. Na forum pojawi sie wiecej spamu i dyskusji o wszystkim i o niczym niz przydatnych tresci. Juz widze posty w stylu "tez to chcialem napisac" albo "+1" jak na innych forach.
Uważam, że usuwanie kont za brak aktywności nie jest dobrym posunięciem, bo tak jak napisał wyżej q.michal może być więcej spamu. Polikwidowałbym konta które od np. 3-ech miesięcy nie miały aktywnego zalogowania - to chyba jest lepsze rozwiązanie.