Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Weeb.tv konto premium
Weeb.tv konto premium
Witam.
Mam informację dla tych, którzy twierdzą, że konto premium na weeb.tv jest nieopłacalne z powodu braku podstawowych programów typu tvn czy polsat. Ja też na początku miałem ten problem, ale mimo to zdecydowałem się na kupno premium. Na próbę kupiłem 17-dniowy kod i odkryłem, że z każdym dniem przybywało mi coraz więcej programów. Po kupnie premki, a miało to miejsce niecałe dwa tygodnie temu, miałem tylko 76 kanałów. Dzisiaj mam już ich ponad 100 i brakuje mi już tylko trzech. Podsumowując, według mnie premium na weeb.tv jest opłacalne.
Mam informację dla tych, którzy twierdzą, że konto premium na weeb.tv jest nieopłacalne z powodu braku podstawowych programów typu tvn czy polsat. Ja też na początku miałem ten problem, ale mimo to zdecydowałem się na kupno premium. Na próbę kupiłem 17-dniowy kod i odkryłem, że z każdym dniem przybywało mi coraz więcej programów. Po kupnie premki, a miało to miejsce niecałe dwa tygodnie temu, miałem tylko 76 kanałów. Dzisiaj mam już ich ponad 100 i brakuje mi już tylko trzech. Podsumowując, według mnie premium na weeb.tv jest opłacalne.
napisałem do weeb.tv ze nie mam wszystkich kanałów a oni dziś odpisali:
i co mam teraz zrobić brak TVN,Polsatu,TVN 24 itd raz mam 80 a raz 84 potem 92 itd...
Witam,
dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych na kanałach wideo.
i co mam teraz zrobić brak TVN,Polsatu,TVN 24 itd raz mam 80 a raz 84 potem 92 itd...
Last edited by anonim on 2014-05-21, 15:40, edited 1 time in total.
Nic na to nie poradzisz, też tak miałem , dopiero po 5 miesiącach od założenia konta miałem dostęp do full kanałów.
Też do nich kiedyś pisałem, odpisali tak:
Też do nich kiedyś pisałem, odpisali tak:
Witam,
prawdopodobnie sytuacja ta ma związek z prywatnymi ustawieniami nadawcy na które kompletnie nie mamy wpływu. To od nadawców zależy komu udostępniają swój kanał (np. tylko dla premium, dla zalogowanych, dla znajomych posiadających link, blokada dla nowych użytkowników). Znaczenie może mieć również miejsce pobytu użytkownika.