Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Poszukuje konta weeb.tv z pełną listą kanałów (stare konto)
Poszukuje konta weeb.tv z pełną listą kanałów (stare konto)
Witam, poszukuje konta do weeb.tv które po wykupieniu premium ma kanały C+ Family i Family 2, na moim niestety ich nie mam... Także jeżeli ktoś posiada takie konto i go nie używa proszę o kontakt tutaj, lub na PW.
Z góry dziękuje, pozdrawiam :)
Z góry dziękuje, pozdrawiam :)
Panowie weeb.tv to porażka, właśnie kupiłem premium na miesiąc żeby zobaczyć jak będzie działał i co? i mam raptem 66 kanałów z czego brakuje tych najciekawszych tj polsat/y, tvn/y, canal+ kilku a co najlepsze mam neta 50mega i nie da się oglądać bo co chwilę buforuje albo rozłącza z serwerem.
Piszę z suportem to mi teraz piszą że to zależy od nadających i ich ustawień dostępu dla kont, lokalizacji, długości konta ALE gdy przed zakupem o to wszystko pytałem czy będę miał to samo co współlokator to stanowczo stwierdzali że tak że nie ważne gdzie i jak długo mam konto, że jeśli jest kanał online to też będę go miał, a tu .... g...o :) Zastanówcie się przed zakupem dwa razy. :p Pozdrawiam.
Piszę z suportem to mi teraz piszą że to zależy od nadających i ich ustawień dostępu dla kont, lokalizacji, długości konta ALE gdy przed zakupem o to wszystko pytałem czy będę miał to samo co współlokator to stanowczo stwierdzali że tak że nie ważne gdzie i jak długo mam konto, że jeśli jest kanał online to też będę go miał, a tu .... g...o :) Zastanówcie się przed zakupem dwa razy. :p Pozdrawiam.
SzamanHD wrote:Jezeli macie tak malo kanalow to piszcie smialo do weeba do skutku az nie bedziecie miec all ja tak zrobilem i mi chodza wszystkie
Napisałem raz to nie odpisali, napisałem drugi to napisali że nie z ich winy, napisałem trzeci to nie odpisali...
Adios123, czy korzystasz z tego konta? Jeżeli nie, to proszę o kontakt.
farenhide wrote:Napisałem raz to nie odpisali, napisałem drugi to napisali że nie z ich winy, napisałem trzeci to nie odpisali...
Adios123, czy korzystasz z tego konta? Jeżeli nie, to proszę o kontakt.
Witam ponownie, wysłałem meila ze skargą że obiecali co innego a dostałem co innego, odpowiedzi zero ale reakcja była że w ten sam dzień dopuścili mnie to wszystkich ( tak mi się wydaje ) kanałów. Narazie nie jest źle, czasami wywala i to hd to chyba tylko z nazwy jest :) bo z tunera sat jest zdecydowanie lepszy obraz, choć na weebie nie wiem od czego zależy ale czasem też można obejrzeć w dobrej rozdziałce niektóre kanały.
piotrdvb wrote:Czy ktoś mógłby mi również udostępnić na chwile takie konto w celu sprawdzenia dostepnosci kanałów?
http://stream-recorder.pl/viewtopic.php?t=720