Sposób działa, ale wydaję mi się, że jeżeli kanał jest ograniczony tylko dla premium na stronie weebtv nie jest to możliwę, żeby się otworzył. Teraz sprawdzałem 10+ nie otwiera się nic, a wcześniej kiedy była mniejsza ilość oglądających ładowały się wszystkie w livestreamer.
thegoodoldtimes wrote:Sposób działa, ale wydaję mi się, że jeżeli kanał jest ograniczony tylko dla premium na stronie weebtv nie da się otworzyć. Teraz sprawdzałem 10+ nie otwiera się nic, a wcześniej kiedy była mniejsza ilość oglądających ładowały się wszystkie w livestreamer.
zgadza się potestowalismy ..... już dałem notkę, że nie omija żadnych limitów
może następnym razem się uda
thegoodoldtimes wrote:Sposób działa, ale wydaję mi się, że jeżeli kanał jest ograniczony tylko dla premium na stronie weebtv nie da się otworzyć. Teraz sprawdzałem 10+ nie otwiera się nic, a wcześniej kiedy była mniejsza ilość oglądających ładowały się wszystkie w livestreamer.
zgadza się potestowalismy ..... już dałem notkę, że nie omija żadnych limitów może następnym razem się uda
No właśnie koniec testów,już myślałem że się udało ale niestety ,error nie poddajemy się