Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
problem z nadawaniem kanałów php notice php waring
problem z nadawaniem kanałów php notice php waring
witam, mam problem z nadawaniem bo taki błąd mi wyskakuje proszę o pomoc
PHP Notice: Undefined offset: 1 in /root/s1/WeebTVeurosport2.php on line 539
PHP Warning: uksort() expects parameter 1 to be array, null given in /root/s1/WeebTVeurosport2.php on line 546
Finished
wcześniej było wszystko dobrze a teraz takie coś co to znaczy i jak to naprawić ?
PHP Warning: uksort() expects parameter 1 to be array, null given in /root/s1/WeebTVeurosport2.php on line 546
Finished
wcześniej było wszystko dobrze a teraz takie coś co to znaczy i jak to naprawić ?
Re: problem z nadawaniem kanałów php notice php waring
To samo, jakieś pomysły ?
siema co mam zrobić pisałem do ciebie na gg musimy mieć kontakt telefoniczny jak coś chodz na ggAirwave wrote:To samo, jakieś pomysły ?
a jak nadawać z wizja tv? bo też o tym do ciebie pisałem ale nie odpowiadałeśAirwave wrote:To samo, jakieś pomysły ?
Witam,
Może wersia php jest stara i trzeba nowa .
A Ty dałeś nową i działa ci?Ka91 wrote:Witam,
Nawet nie wiem jak :D
No proszę weeby mieszają już nie banują kont tylko zamieszały w skrypcie...
A zbliża się gala i kicha ...
A zbliża się gala i kicha ...
Więc może coś wymyślimy razem
błąd jaki mamy w skrypcie to:
błąd jaki mamy w skrypcie to:
w tych liniach mamy :PHP Notice: Undefined offset: 1 in /root/Desktop/tvpser/Weeb.php on line 543
PHP Warning: uksort() expects parameter 1 to be array, null given in /root/Desktop/tvpser/Weeb.php on line 550
to 543$html = $html[1];
i co o tym myślicie :Duksort($ChannelList, 'strnatcasecmp');
Witam
my mamy ten problem
Finished
a dokładnie o co ci chodzi bo nie zrozumiałem co napisałeś
my mamy ten problem
Finished
a dokładnie o co ci chodzi bo nie zrozumiałem co napisałeś
więc jest problem z tym po sprawdzeniu linijek
539 to $html = explode("</ul>", $html[1]);
a 546 to uksort($ChannelList, 'strnatcasecmp');
teraz trzeba pewnie tutaj coś pokombinować żeby wstawić odpowiednie odnośniki do tego by znów to śmigało
problemem jest jakiś indeks że go brakuje z tego co się dowiedziałem czekamy na dalsze odpowiedzi w tym temacie w sprawie wyjaśnienia problemu związanym z tym.
jarek na pewno zna się na tym bardzo prosimy o natychmiastowe informacje z tym
539 to $html = explode("</ul>", $html[1]);
a 546 to uksort($ChannelList, 'strnatcasecmp');
teraz trzeba pewnie tutaj coś pokombinować żeby wstawić odpowiednie odnośniki do tego by znów to śmigało
problemem jest jakiś indeks że go brakuje z tego co się dowiedziałem czekamy na dalsze odpowiedzi w tym temacie w sprawie wyjaśnienia problemu związanym z tym.
jarek na pewno zna się na tym bardzo prosimy o natychmiastowe informacje z tym
Zła wiadomość taka że nie wczytuje listy programów, dobra jest taka że skrypt działa i jeśli szukacie rozwiązania na szybko to kanały można odpalać przykładowo
php WeebTV.php -url urldokanalu
np
php WeebTV.php -url http://weeb.tv/channel/tvpserialowo1
php WeebTV.php -url urldokanalu
np
php WeebTV.php -url http://weeb.tv/channel/tvpserialowo1
Ja natomiast zauważyłem, że jak uruchomię jakiś skrypt do weeba a następnie wejdę na stronę przez przeglądarkę to muszę wpisać "kapcia".
A więc weeb wprowadził zabezpieczenie dla botów. Trzeba przerobić skrypt aby przedstawiał się jako np XBMC i pobierał listę z api dla wtyczki Kodi
A więc weeb wprowadził zabezpieczenie dla botów. Trzeba przerobić skrypt aby przedstawiał się jako np XBMC i pobierał listę z api dla wtyczki Kodi
agatki sposób działa :)
Czyli bez automatycznego wczytywania listy kanałów, nie idzie odpalić kanału i ukryć proces ?
screen -S eurosport1sh ./eurosport1.sh
Czyli bez automatycznego wczytywania listy kanałów, nie idzie odpalić kanału i ukryć proces ?
screen -S eurosport1sh ./eurosport1.sh
Noto przerób nam ten scripts żebyśmy nadal mogli nadawać z niego tak jak kiedyśgrzegorz516 wrote:Ja natomiast zauważyłem, że jak uruchomię jakiś skrypt do weeba a następnie wejdę na stronę przez przeglądarkę to muszę wpisać "kapcia".