jakbym kupil vps i na nim ogladalbym sobie weeb to bez zaciec bedzie?
lacze sie z vps i ogladam u siebie na kompie a leci na vps, da sie tak? bez zaciec?
Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
vps a weeb
Re: vps a weeb
tak oczywiśćie że się da z windowsem i byś się łączył z pulpitem zdalnym vps ma łącza 100 mbs upload ja ci mogę zaproponować firmę u kturej kupiłem też dedyka i vpsa bardzo dobra firma.CzłowiekSztos wrote:jakbym kupil vps i na nim ogladalbym sobie weeb to bez zaciec bedzie?
lacze sie z vps i ogladam u siebie na kompie a leci na vps, da sie tak? bez zaciec?
chciałbym przetestować na darmowym vps, znalazłem ale weeb nie mogę odpalić bo nie mam praw, muszę szukać innego :Pbartosz333 wrote:tak oczywiśćie że się da z windowsem i byś się łączył z pulpitem zdalnym vps ma łącza 100 mbs upload ja ci mogę zaproponować firmę u kturej kupiłem też dedyka i vpsa bardzo dobra firma.CzłowiekSztos wrote:jakbym kupil vps i na nim ogladalbym sobie weeb to bez zaciec bedzie?
dam ci na priv dane do vpsa i wejdziesz i sb odpalisz firefoxa i na weeb tv :) mam 5 vpsów i 1 dedyka mogę ci pożyczyć za darmo na tyle dni ile ci potrzebny aż do wyczerpania ważności ip i login i hasło do pulpitu zdalnegoCzłowiekSztos wrote:chciałbym przetestować na darmowym vps, znalazłem ale weeb nie mogę odpalić bo nie mam praw, muszę szukać innego :Pbartosz333 wrote:tak oczywiśćie że się da z windowsem i byś się łączył z pulpitem zdalnym vps ma łącza 100 mbs upload ja ci mogę zaproponować firmę u kturej kupiłem też dedyka i vpsa bardzo dobra firma.CzłowiekSztos wrote:jakbym kupil vps i na nim ogladalbym sobie weeb to bez zaciec bedzie?
prosze o zamknięcie tematu dlatego że wszystko już zostało wyjaśnione. Pozdrawiam