Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Nadawanie weebtv przez vps windows 2012.
Nadawanie weebtv przez vps windows 2012.
Proszę o pomoc chcemy nadawac z weeb.tv na swój wlasny player np goodcast.co.uk ,7cast,delta tv,
Proszę o pomoć jak ktos umnie i podać pliki do nadawania oraz rtmp w notatniku bat i powiedzieć jak zmieniać kanały np tvp 1 lub canal+sport hd.
pozdrawiam,
Proszę o pomoć jak ktos umnie i podać pliki do nadawania oraz rtmp w notatniku bat i powiedzieć jak zmieniać kanały np tvp 1 lub canal+sport hd.
pozdrawiam,
Re: Nadawanie weebtv przez vps windows 2012.
witam przyłączam się do pytania
Czyli chcesz ukraść źródło z weeb jeżeli dobrze rozumiem?
tak to powiesz mi ?
tak i wstawic na swoj player np goodcast,7cast
Chyba nikt Ci na tym forum w tym nie pomoże
bo forum macie głupie i nikt nie chce nam pomóc każdy ma to w dupiemagicv wrote:Chyba nikt Ci na tym forum w tym nie pomoże
Bo żywcem z weeba nie wyciagniesz działającego streama...
Wytapane z mojego Galaxy S5
Wytapane z mojego Galaxy S5
Mylisz się Chodzi o to że nikt nie wejdzie na twój serwer i nie uruchomi Ci streaming'u telewizji bo jest to nielegalne, po co ja czy inny użytkownik ma ryzykować ?bartosz333 wrote:bo forum macie głupie i nikt nie chce nam pomóc każdy ma to w dupiemagicv wrote:Chyba nikt Ci na tym forum w tym nie pomoże
Jeżeli masz jakiś konkretny problem utwórz temat, porządnie go nazwij wtedy uzyskasz pomoc.
Co do plików bat do weebtv (chodzi o windows) to powinny być na forum, sam ich poszukam i wrzucę w tym temacie.
Pozdrawiam
Jarek
ok to daj tutaj pliki do weeb tv do windowsa lub rtmp do notatnika bat. pozdrawiamjarek wrote:Mylisz się Chodzi o to że nikt nie wejdzie na twój serwer i nie uruchomi Ci streaming'u telewizji bo jest to nielegalne, po co ja czy inny użytkownik ma ryzykować ?bartosz333 wrote:bo forum macie głupie i nikt nie chce nam pomóc każdy ma to w dupiemagicv wrote:Chyba nikt Ci na tym forum w tym nie pomoże
Jeżeli masz jakiś konkretny problem utwórz temat, porządnie go nazwij wtedy uzyskasz pomoc.
Co do plików bat do weebtv (chodzi o windows) to powinny być na forum, sam ich poszukam i wrzucę w tym temacie.
Pozdrawiam
Jarek
Dzisiaj wieczorem postaram się już tutaj je wrzucić.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dobrze to czekam ;) pozdrawiamjarek wrote:Dzisiaj wieczorem postaram się już tutaj je wrzucić.
Pozdrawiam
Podstawowa paczka do oglądania na widnows:
http://sendfile.pl/pokaz/463839---GUy0.html
Jeżeli chce się ją wykorzystać inaczej trzeba przerobić wg. opisu w tym temacie: viewtopic.php?f=19&t=121
Przypominam że nie jestem autorem skryptu, a stremowanie TV jest nielegalne i nie odpowiadam za nieprawidłowe użycie plików !
http://sendfile.pl/pokaz/463839---GUy0.html
Jeżeli chce się ją wykorzystać inaczej trzeba przerobić wg. opisu w tym temacie: viewtopic.php?f=19&t=121
Przypominam że nie jestem autorem skryptu, a stremowanie TV jest nielegalne i nie odpowiadam za nieprawidłowe użycie plików !
A gdzie sie wpisuje rtmp np goodcast aby stremowac gdzie trzeba to wpisac ?
i co to oznacza ?