w związku z faktem, że za udostępnienie jakichkolwiek transmisji odpowiedzialni są jedynie nasi Użytkownicy - nie mogę Państwa zapewnić, że kanały na których Państwu zależy będą cały czas dostępne. Z pewnością jednak pojawią się w naszym serwisie programy, które okażą się dla Państwa równie interesujące. W razie dalszych pytań, pozostaję do dyspozycji.
Mi za czwartym razem zadziałało i dali Premium / 5 dni do wykorzystania w ciągu 7 dni od otrzymania kodu... dostałem w środę zeszłą ale dzisiaj aktywację robię to załapię się na KSW sobotnie jak im serwery nie padną
ze 3 KSW temu obejrzałem bez problemu i na darmowym koncie bez premium się wbiłem i ze 2 godziny do końca gali oglądałem, czyli najważniejsze walki, tylko jak już się wbiłem tak nic nie ruszałem potem :)
evry wrote:ja pisałem do weeb juz dwa razy z prosbą o zresetowanie konta oraz udostępnienie wszystkich dostępnych kanałów w systemie premium i narazie cisza:/
pisz śmiało co kilka dni , napewno się uda , ja też pisałem bodajże 6 razy i udało się.