Identyfikatory zmieniają się bardzo rzadko, przynajmniej dla tych kanałów do których mam dostęp. A co do ilości dostępnych kanałów dla premium, zostało to już wyjaśnione w tym wątku. Trudno przeczytać 3 strony... .
Z mojego doświadczenia z kontem weeb tv wygląda to tak im dużej korzystamy z konta weeb tv tym więcej nam nowych kanałów przybywa z dnia na dzień , w moim przypadku nie liczyło się na ile mam konto tylko ile z niego korzystałem .
wojtas36 wrote:Z mojego doświadczenia z kontem weeb tv wygląda to tak im dużej korzystamy z konta weeb tv tym więcej nam nowych kanałów przybywa z dnia na dzień , w moim przypadku nie liczyło się na ile mam konto tylko ile z niego korzystałem .
Ale poprzez korzystanie maz na mysli zakup Premium, czy faktyczne ogladanie TV?
q.michal:Ja na komplet kanałów czekałem ponad miesiąc. Jest jeszcze jedna sprawa. Skąd jesteś, bo jeśli z Warszawy to nigdy się nie doczekasz tych kanałów, chyba że zmienisz IP po przez tora czy vpn.
Pomogłem? Kliknij pomógł.
lebel4 wrote:q.michal:Ja na komplet kanałów czekałem ponad miesiąc. Jest jeszcze jedna sprawa. Skąd jesteś, bo jeśli z Warszawy to nigdy się nie doczekasz tych kanałów, chyba że zmienisz IP po przez tora czy vpn. Pomogłem? Kliknij pomógł.
A przez ten czas pisales do nich? Zakupiles od razu premium na 60 lub 90 dni, czy kilka razy przedluzales co miesiac?
P.S. Do Warszawy mi daleko. Poza tym probowalem jeszcze z innych lokalizacji - Holandii i Francji.
q.michal, Takich pytań było juz kilka. Nikt nie sprzeda konta do weeba z pełną ilością kanałów. To się po prostu nie opłaca - teraz mam konto gdzie mam full opcje i bez premium mam dostęp do wszystkich dostępnych kanałów. Jak Ci sprzedam to konto założe nowe to dostane 70-80 w tym połowa to "kabarety".
Chyba, że zaoferujesz powiedzmy 250/300zł to wtedy możemy porozmawiać