Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Weeb.tv konto premium
Planuję wykupić konto premium na weebtv na 90 dni. Czy mogą się wypowiedzieć osoby, które mają dostęp do konta na weeb od dłuższego czasu? Czy mając Internet 60 Mb/s da się normalnie bez przycięć oglądać programy? Pamiętam, że kilka razy wykupiłem konto premium na transmisje KSW itp. i momentami strasznie buforowało. Czy to są pojedyncze przypadki przy transmisjach PPV? Jak to wygląda?
Re: Weeb.tv konto premium
Panowie na weebie jest komunikat:
Ile wy obecnie macie kanałów ?
nie da rady zalogować się na stare hasło - trzeba je zresetować. Po resecie hasła mam 58 kanałów"W związku ze zmianą polityki haseł Twoje hasło do konta mogło zostać zmienione! ..."
Ile wy obecnie macie kanałów ?
mam 87 aktualnie
czyli 87 to full a 58 to półśrodek bo 40 ma nie zalogowany.
Re:
Ja moge kupić za 300zł od cb tylko odpiszthegoodoldtimes wrote:q.michal, Takich pytań było juz kilka. Nikt nie sprzeda konta do weeba z pełną ilością kanałów. To się po prostu nie opłaca - teraz mam konto gdzie mam full opcje i bez premium mam dostęp do wszystkich dostępnych kanałów. Jak Ci sprzedam to konto założe nowe to dostane 70-80 w tym połowa to "kabarety".
Chyba, że zaoferujesz powiedzmy 250/300zł to wtedy możemy porozmawiać
mogę kupic od ciebie to konto za 200 zl ? podaj ggNoxi wrote:Ja mam 97 kanałow na weeb.
Odkupię konto na weeb.tv, proszę o kontakt na PW.