Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Restreaming video live udostepnianego na stronie www.
Restreaming video live udostepnianego na stronie www.
Witam,
Czy za pomoca Adobe Flash Media Live Encoder (FMLE) moge restream video live udostepnione na stronie www?
Jesli tak, to w jaki sposob?
Z gory dziekuje za pomoc.
Czy za pomoca Adobe Flash Media Live Encoder (FMLE) moge restream video live udostepnione na stronie www?
Jesli tak, to w jaki sposob?
Z gory dziekuje za pomoc.
Re: Restreaming video live udostepnianego na stronie www.
dzieki za odpowiedz.
Proboje uruchomic ffmgeg z pliku .bat. Otwiera mi sie okno terminala i po 3 sekundach zamyka. Nie jestem w stanie przeczytac w czym jest blad. Czy jest jakas opcja aby okno pozostalo otwarte?
Dzieki z gory za pomoc,
koze
Proboje uruchomic ffmgeg z pliku .bat. Otwiera mi sie okno terminala i po 3 sekundach zamyka. Nie jestem w stanie przeczytac w czym jest blad. Czy jest jakas opcja aby okno pozostalo otwarte?
Dzieki z gory za pomoc,
koze
Uruchom ffmpega z poziomu cmd.
Wpisz w bat: Pause
1. jesli mam go bezposrednio na dysku C jaka komanda moge go uruchomic?keyer wrote:Uruchom ffmpega z poziomu cmd.
Code: Select all
C:\ffmpeg\bin\start.bat
to jest moj kod w start.battralek wrote:Wpisz w bat: Pause
ffmpeg -i "W2.avi" -acodec aac -vcodec libx264 -s 480x320 -preset ultrafast -f flv rtmp://live.weeb.tv/app/12334556667vvvv
dzieki
ffmpeg -i "W2.avi" -acodec aac -vcodec libx264 -s 480x320 -preset ultrafast -f flv rtmp://live.weeb.tv/app/12334556667vvvv
pause
Dziekuje za podpowiedz.
Taki mi wyskakuje blad:
Prosze o podpowiedz w czym jest problem,
Z gory dziekuje,
Taki mi wyskakuje blad:
Prosze o podpowiedz w czym jest problem,
Z gory dziekuje,
A próbowałeś dodać te dodatkowe parametry dla AAC o których mówi komunikat (-strict -2)?
ffmpeg -i "W2.avi" -acodec aac -strict experimental -vcodec libx264 -s 480x320 -preset ultrafast -f flv rtmp://live.weeb.tv/app/12334556667vvvv
Teraz wszystko dziala poprawnie.keyer wrote:Code: Select all
ffmpeg -i "W2.avi" -acodec aac -strict experimental -vcodec libx264 -s 480x320 -preset ultrafast -f flv rtmp://live.weeb.tv/app/12334556667vvvv
Natomiast po kilku godzinach streamingu przekaz zostaje przerwany.Jak wchodze do systemu to juz ffmepg jest wylaczony. Czy jest mozliwosc sprawdzenia (jesli tak to gdzie) z log co bylo przyczyna przerwania streamingu?
A dlatego się wyłącza bo kończy się plik która nadaje. :) Muszę dodać loop (pętle). Pętla dodana i wszystko dziala
dziekuje za pomoc.