wszystko działa bardzo dziękuje pozdrawiamMiszczu wrote:A masz multisesje bo bez niej nie nadasz wiecej
Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Nadawanie weebtv przez vps windows 2012.
Re: Nadawanie weebtv przez vps windows 2012.
niestety multisesja nie pomogła ponieważ gdy nadaje w HD to nadal bat wygasa gdy włączam 6 konsolek jak nadawać w SD zmieniłem w pliku weeb tv na quality i nadal nie mogę nadawać w sd gdyż pokazują mi się kanały w HD i nie da się streamować proszę o pomoc pozdrawiam.
No mi tez gasie nic to nie pomaga plus w ustawilem sb SD a jak prubuje nadawac Cinemax HD to mam to
Sorki za pytanie, ale czy wpisaliście dane konta premium ?
podaj tutaj ten scripts modefikacji a konta premium już wpisaliśmy i działa sd i hd ale problem z run bat że gaśnie proszę cie tutaj nam daj ten kod ;) i bardzo ci dziękujemy pozdrawiam
no mamy ja tu wpisalem
teraz tylko scripts kod modefikacji podaj tutaj i git :) czekamy
Odpisuje ostatni raz w tym wątku, nauczcie się szukać, podałem temat jak na tacy jednak nie przeczytaliście go dokładnie..
Mój ostatni post na tej stronie będzie pomocny:
viewtopic.php?p=6368#p6368
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bardzo dziękuje a więc oto chodziło pozdrawiam :)jarek wrote:Odpisuje ostatni raz w tym wątku, nauczcie się szukać, podałem temat jak na tacy jednak nie przeczytaliście go dokładnie..
Pozdrawiam
Jak wam nie działa to usuncie puste pola przed Quality Username i password nie wiem czemu ale raz mi przestało działać, usunałem spacje i poszło. Do tego nie zmieniasz z HI na SD tylko usuwasz HI i zostawiasz to pole tak <quality></quality>
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
nadal nie działa dużo runów się uruchamia jak zmieniłem tą linijke 560 i 563 nie wiem czy dobrze to robie :) chodzi o to że bat gaśnie