Witam od paru dni w simpleTv pojawia mi sie owy komunikat (jak w temacie) , gdy chce wrzucic nową liste z wejscia mam cos takiego i teraz jestem w czarnej d.. ma ktoś pomysł jak to naprawić ?
Ja tez go mialem wylaczylem simple wlaczylem i zaladowalem i zaskoczylo a za drugim razem jak to mialem to dlatego ze usunalem simple i mialem osobne bez instalki a z zainstalowanego simple zostaly mi pliki wiec usunalem i dziala.
Czarodziej wrote:Witam od paru dni w simpleTv pojawia mi sie owy komunikat (jak w temacie) , gdy chce wrzucic nową liste z wejscia mam cos takiego i teraz jestem w czarnej d.. ma ktoś pomysł jak to naprawić ?
Jak chcesz załadować listę kanałów z pliku m3u to najpierw zamknij okno z listą kanałów (playlista).
Najedź na okno odtwarzacz PPM > playlista > wczytaj playliste > wybierasz plik i gotowe.
hej dzieki za odpowiedz , pliki usunalem i dalej mam to samo , a liste grzegorz wiem jak wczytac nawet sam wklejalem kiedyś swoje :/ ehhh rece opadaja szukam i szukam i zero pomysłu
U mnie tez nie chcialy listy sie wczytywac wszystkiego próbowałem i pomogło odznaczenie autosearch EPG and logotype i wczytała sie lista nic nie musiałem zmieniac w rozszerzeniach pików