Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
SimpleTV - WEEB.tv, rozszerzenie
aktualizacja
Wtyczka poprawiona. Do ściągnięcia jak zwykle na pierwszej stronie
.
Błąd pojawiał się niezależnie od typu posiadanego konta. Spowodowany był tym, że właściciel obu kanałów nie podał ich tytułów w serwisie. Zmieniłem sposób parsowania danych, aby wykluczyć w przyszłości takie błędy.

Błąd pojawiał się niezależnie od typu posiadanego konta. Spowodowany był tym, że właściciel obu kanałów nie podał ich tytułów w serwisie. Zmieniłem sposób parsowania danych, aby wykluczyć w przyszłości takie błędy.
Widzę, że właściciel kanałów dodał tytuły. Pewnie tutaj zagląda
.
Miałem zamiar dodać obsługę innych serwisów, ale w czasie w którym planowałem to zrobić dostałem robotę. Stała robota = stały przychód = premium już tak drogo nie wygląda. Nie znaczy to jednak, że nie wrócę do pierwotnych planów.
Mam tylko chiński tablet na Androidzie, który jest tak słaby, że nawet nie wiem gdzie się teraz znajduje
. Pokombinowałbym z aplikacjami do zdalnej obsługi komputera. Może jest jakaś, w której można stworzyć własny layout przycisków i przypisać je do klawiatury na PC.

Miałem zamiar dodać obsługę innych serwisów, ale w czasie w którym planowałem to zrobić dostałem robotę. Stała robota = stały przychód = premium już tak drogo nie wygląda. Nie znaczy to jednak, że nie wrócę do pierwotnych planów.
Mam tylko chiński tablet na Androidzie, który jest tak słaby, że nawet nie wiem gdzie się teraz znajduje

Re: SimpleTV - WEEB.tv, rozszerzenie
SimpeTV i ta wtyczka to chyba jedyny rozwiązanie dzięki któremu mam możliwość przełączania kanałów za pomocą przycisków numerycznych pilota. :) Niestety rozszerzenie z najnowszą wersją SimpleTV tj. 0.4.8 b9 (vlc 2.2.1/2.2.0/2.1.5/2.0.8) nie współpracuje. :( Trzeba wrócić do wersji 0.4.8 b8 (vlc 2.1.5).
Jak u Was działa przełączanie kanałów? Bo u mnie strasznie wolno - powyżej 10 sekund...
Jak u Was działa przełączanie kanałów? Bo u mnie strasznie wolno - powyżej 10 sekund...