Link ma byc taki http://weeb.tv/online/sporthd dlatego ci nie dziala bo zamiast online masz channel musisz kopiowac bezposrednio linki zamiast dopisywac koncowki bo chwila nieuwagi i potem nie dziala z blachego powodu.
Premium nie jest wymagane, ono jedynie likwiduje limity czasowe i obciążenia serwera. Natomiast lista dostępnych kanałów jest dla każdego z kont ustalana na podstawie nieznanego algorytmu. Obstawiam jednak, że jest tak jak napisał Miszczu, nie korzystasz z rozszerzenia. Miałbyś wtedy dostęp do większości z tych kanałów, ponieważ są dostępne bez logowania.
kupic premium bo pewnie masz limit i nie dziala a bez premium nie warto uzywac bo limity sa dosc czeste zreszta drogo nie jest w porownianiu do nc+ i cyfrowego polsatu
Jestes zalogowany na wtyczce nie na stronie bo na samej stronie to nic nie da?
Myślę, że gdyby pojawił się jakikolwiek komunikat to podałby go nam. Jednak taki czy inne komunikaty nie pojawią się bez rozszerzenia. Minął tydzień czasu bez odzewu z jego strony, dlatego sądzę, że sobie już poradził.
nie poradzilem sobie nie chcialem wam zawracac glowe dla mnie to czarna magia nie moge sobie poradzic z tymi rozszerzeniami chyba ze ktos bedzie mial czas i cierpliwosc i mi pomoze.
Zawracaj głowę, po to jest to forum. Masz z pewnością błahy problem, który można łatwo rozwiązać. Proponuję załatwić to na PW, aby nie rozdmuchiwać tematu trywialnymi rzeczami.