mironek wrote:Witam,po aktualizacji wtyczki taki błąd
Ja mam identyczny problem. "script error (bad argument #1 to gsub (string expected, got nil))"
Mam jedno konto i premium na Weeb, a błąd wyskakuje na wszystkich kanałach.
Usunąłem cały folder starego programu i pobrałem nowy Simple TV - czysta wersja 0.4.8 b7, prosto od autora i wrzuciłem tylko twoje rozszerzenie od weeb oraz Password Manager.
Wiem już w czym tkwi problem, dzisiaj wydam poprawioną wersję. Problem dotyczy sprawdzania stanu limitów, o którym użytkownicy premium nie są informowani.
thegoodoldtimes, nie posiadam i nie potrzebuję. Zazwyczaj wykupuje konto premium na jeden góra trzy dni i oglądam tylko kilka kanałów, więc lista jest mi zbędna. ;)
Chyba problem z wtyczką powrócił "script error (bad argument #1 to gsub (string expected, got nil))" w dniu wczorajszym po dodaniu przez Weeb TVN24 BiS i Stopklatka TV, reszta mam nadzieję że działa bo wszystkich (135) kanałów nie sprawdziłem (bez premium).
Wychodzi z tego że nowo dodane kanały nie chodzą,rzeczywiście TVN 24 BiS i Stopklatka nie chodzą,a stare kanały ok.Twórca wtyczki rzadko zagląda na forum,w ostatnim czasie.