Do tej pory korzystałem z webgg aczkolwiek przestaje mi się to podobać, a z nowego gadu gadu też nie chcę korzystać stąd moje pytanie:
Jakiego komunikatora wy używacie i jakie polecacie ? :)
Zanonimizowana wersja forum tylko do odczytu
Jaki komunikator gg ?
Ja kiedyś (jak jeszcze korzystałem z gadu, teraz wszystko facebook przejął) to korzystałem z Miranda IM. Prosty, bez zbędnych dupereli, reklam. Program można rozbudować, rozszerzyć o różnorodne wtyczki np. że ktoś Cię ma w znajomych a Ty go nie to Ci się wyświetla, widzieć ukryte osoby, lecz nie wiem czy to teraz jeszcze działa. Była możliwość podglądnięcia IP osoby z którą piszesz itp.
Powiem szczerze że nie odczuwam tego że program działa w tle
Niecałe 2,7 mb pamięci to naprawdę niewiele.
Nie jest to program dość intuicyjny i trzeba dużo ustawiać chociażby przy dodawaniu nowych kontaktów ale to mi nie przeszkadza lubię dopieszczać programy. :)
Przetestuje jeszcze AQQ jak będę miał troszkę więcej czasu miranda im z tego co widzę bardzo podobny do GG lite.

Niecałe 2,7 mb pamięci to naprawdę niewiele.
Nie jest to program dość intuicyjny i trzeba dużo ustawiać chociażby przy dodawaniu nowych kontaktów ale to mi nie przeszkadza lubię dopieszczać programy. :)
Przetestuje jeszcze AQQ jak będę miał troszkę więcej czasu miranda im z tego co widzę bardzo podobny do GG lite.