Zachodzi pytanie, czy jedno konto na IP sprawdzane jest tylko na stronie, czy również podczas oglądania streamu.. z drugiej strony obejście tego może być bardzo łatwo zauważalne, dlatego raczej nie zamierzam, aż tak zagłębiać się w to.
jarek wrote:Zachodzi pytanie, czy jedno konto na IP sprawdzane jest tylko na stronie, czy również podczas oglądania streamu.. z drugiej strony obejście tego może być bardzo łatwo zauważalne, dlatego raczej nie zamierzam, aż tak zagłębiać się w to.
Jak chce obejzec kanal to pisze ze ip jest juz wykorzystane wiec to napewno ma wplyw ze musi byc proxies by odpalic kolejne
jarek wrote:Zachodzi pytanie, czy jedno konto na IP sprawdzane jest tylko na stronie, czy również podczas oglądania streamu.. z drugiej strony obejście tego może być bardzo łatwo zauważalne, dlatego raczej nie zamierzam, aż tak zagłębiać się w to.
Moge podac dane do konta na wizja i sam zobacz i może dorobisz proxies lub ip by dało sie z vpna ? 10 kanalow lub 20
nie działa wizja tv gdy uruchamiam canalplus to pisze Stream source not found (1) musisz poprawić ten scripts oni pewnie cos zmienili
Pokaz calu kod, z tego co pamietam to trzeba bylo --swfUrl zamienic z czegos innego w dwoch miejacach.
Edit: W moim kodzie zamiast -s musze wklepac --swfUrl. Wazne zeby miec wlasne konto i zeby nitk do niego nie mial dostepu.
Panowie, znalazłem mało wątków nt. Wizja TV.
Być może wy pomożecie lub oświecicie w temacie.
Pakiet premium zakupiony, wg. dostawcy na jednym IP mogę na raz zasysać 3 strumienie.
Ale gdy sygnał jest już odbierany przez drugi TV za drugim routerem to pierwszy już nie ma dostępu.
Mam rozumieć,że adresacja która się zmienia w sieci wewnętrznej (router 1 & router 2) już uniemożliwia oglądanie w tym samym momencie już na dwóch urządzeniach jednocześnie???
Wydawało mi się, że liczy się z jakiego adresu IP zewnętrznego wychodzi zapytanie o stream??
Próbuje jeszcze opcji z Open VPN ustawionym na routerze z adresacją taką samą jak dla pierwszego, i z "przepychaniem danych przez tunel VPN serwera" ale też nie bardzo działa.
Co jest sprawdzane podczas streamu, (adres IP wew, routing pakietów, etc.)
Liczę na jakieś info, tematów z wizją.tv jest mało a dział techniczny nie odpowiada.