Po ostatnim temacie tutaj -
https://stream-recorder.pl/viewtopic.php?f=1&t=1544 - dziwię się, że ten temat jeszcze nie został zamknięty:
bartosz333 wrote:...poziom tego forum jest na niskim poziomie użytkownicy też są na niskim poziomie nie potrafią normalnie pomóc...
...tracę swój czas i utrudniacie sprawę po prostu masakra, macie pomagać użytkownikom a nie utrudniać sprawę pisać jakieś głupoty i brednie to w niczym nie pomaga tylko utrudnia wszystko
...nikogo nie uraziłem tymi słowami współpracujcie ze mną a nie utrudniacie komplikacje...
...pomożesz mi albo dowidzenia bo widzę że gówno się znasz i nic nie wiesz o nadawaniu...
...daj mi...
Co do @luk11 dobrze wiesz, że na pw sam wyskoczyłeś do mnie z "twarzą" bluzgając mnie od tak bo miałeś takie widzimisię - czego do tej pory nie mogę zrozumieć poco?
I nie prywatne wiadomości nie są "inne", niech każdy wie jaką kulturą się wykazałeś w stosunku do innego użytkownika tego forum - a ewidentnie jesteś związany z użytkownikiem @bartosz333, który też nie popisał się w dwóch ostatnich tematach kulturą, o ile to nie jest ta sama osoba na dwóch kontach.
Chcieliście pomocy? To trzeba było się zachowywać w porządku w stosunku do innych tutaj, a nie najpierw odgrażanie się a później żebranie o pomoc i próbowanie się wybielić przed innymi.